Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Kiegészítő termékek

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Védőkorlát

Védőkorlát

Védőkorlát típusai

WARNING BAR

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépkocsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerühető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek felső részeinek sérülése, amelyek helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

Adatlap letöltése

WARNING BAR LIGHT AND SOUND

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépköcsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek vagy felső részeinek sérülése, helyreállítása nagyon költséges. A Warning Bar/Light & Sound kettős akusztikus (102db) és világító riasztórendszerrel van felszerelve, amely akkor aktiválódik, amikor a vezető megüti azt. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek vagy felső részeinek sérülése, helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

Adatlap letöltése

WARNING BAR INFORMATION SIGN

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépkocsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek vagy felső részeinek sérülése, helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.