Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

MPM típusú rugalmas ütközésvédőkre vonatkozó termékgarancia

Az ELD Raktártechnika Kft. garantálja, hogy a termék megfelel a hatályos fogyasztóvédelmi törvényben foglaltaknak. A garancia időtartama huszonnégy (24) hónap, amely a termékek leszállításának időpontjában kezdődik. A garancia kiterjed a hibás részek javítására vagy szükség esetén cseréjére. A hibás termékek szállításának költsége a Vevőt terheli.

A Vevő elveszíti a garanciális javításhoz való jogát, amennyiben a használat közben felfedezett rejtett hibákat 8 napon belül nem jelzi az Eladónak. A látható sérülések/hibák esetében a 8 napos időszak kezdete a termékek leszállításának időpontja. A hibákat a Vevő írásban köteles jelezni (regisztrált levélben vagy e-mailen)

Az ELD Raktártechnika Kft. fenntartja a jogot, hogy a hiba elismeréséről döntést hozzon, valamint, hogy a termék javítása helyett, csereterméket biztosítson.

A garancia nem terjed ki a következőkre: a szállítás közben keletkezett sérülésekre, balesetek során keletkezett sérülésekre, hozzáértés hiányából keletkező sérülésekre, nem rendeltetésszerű használatból fakadó sérülésekre, engedély nélkül elvégzett javítás vagy módosítás okozta sérülésekre, megfelelő karbantartás hiányából fakadó sérülésekre valamint a termék használata során a környezeti és légköri hatásokból fakadó normál kopásra és állagromlásra mind a szín, mind az anyag tekintetében.

A garanciális igény csak abban az esetben kerül elfogadásra, amennyiben a Vevő minden összeszerelési, telepítési és használatra vonatkozó szabályt a technikai leírásban https://mpmprotections.com/pdf/mpm_rack_catalogo_tecnico.pdf leírtak szerint maradéktalanul betartott.

Amennyiben a telepítést az ELD Raktártechnika Kft végezte, a Vevő elveszíti a garanciát, amennyiben a telepítés után harmadik fél engedély nélküli beavatkozásokat végez a termékeken.

A rugalmas ütközésvédelmi termékek megvásárlása és telepítése előtt, kérjük minden esetben tanulmányozza a technikai leírást és az egyes termékek adatlapját, amelyek A GYÁRTÓI honlapon megtalálhatók https://mpmprotections.com/pdf/mpm_rack_catalogo_tecnico.pdf.

A katalógusban és weblapon található képek illusztrációk és nem feltétlenül tükrözik a rendeltetésszerű használatot.

Ütközési ellenállás és gyártási tolerancia

A katalógusokban és egyéb dokumentumokban szereplő ütközési ellenállás értéke laboratóriumi vizsgálatokon alapul, amely nem veszi figyelembe a telepítés helyével és módjával kapcsolatos speciális tényezőket. (Egy üzemi környezetben a jármű-típus, sebesség, tömeg, útirány, behatási szög, padozat és rögzítés-típus változó tényezők, amelyeket egyetlen teszt sem tud reprodukálni)

A dokumentumokban szereplő hosszúsági adatok az ép termékekre vonatkoznak, amelyekre hatással lehetnek a nem megfelelő karbantartásból fakadó elváltozások, kopás, állagromlás, valamint a telepítés módja (különös tekintettel a padozatra rögzített termékek esetében); a leszállított termékek súlya, mérete, színe és jellemzői normál gyártói tűréshatáron belül vannak. A termékre hatással lehetnek bizonyos környezeti hatások.

A garancia nem terjed ki talplemez nélküli, közvetlen aszfalt burkolatra való telepítésre. Ennek a padozatnak a különleges és változékony jellemzői miatt nem garantálható az ütközési ellenállás.

A felelősség hatálya

A garanciális folyamat során nyújtott kompenzáció összege nem lépheti túl azt az összeget, amelyet a Vevő a kérdéses termékért eredetileg fizetett. Továbbá az Eladót nem terheli semmiféle felelősség az a Vevő esetleges vállalati hírnevének romlásáért, üzletvesztésért, bevételkieséséért.

Működési hőmérséklettartomány

Az MPM rugalmas ütközésvédelem normál működési környezete tipikusan +5 °C és +60 °C között van. Alacsony hőmérsékletű területeken (akár -30°C-ig), alternatív anyag használata szükséges.

Szín

A termék színének intenzitása és világossága függ a használattól és az állagromlástól, valamint azon időjárási tényezőktől, amelyek idővel hatással lehetnek ezekre a jellemzőkre. Kültéri használatra, ahol a termék közvetlen napfénynek van kitéve, lehetőség van a szürke színt választani.