Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Magassági védőkorlátok

A mennyezetre szerelt védelmi rendszert úgy tervezték, hogy megakadályozza a targoncák ütközését a felső infrastruktúrával.

Magassági védőkorlátok

A mennyezetre szerelt védelmi rendszert úgy tervezték, hogy megakadályozza a targoncák ütközését a felső infrastruktúrával.

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépkocsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. Hasznos a kapuk, rakodódokkok védelmére. Használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek felső részeinek sérülése, melyek helyreállítása nagyon költséges.

Több hosszúságban is kapható.

Magassági védőkorlátok típusai

Magassági védőkorlát

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépkocsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerühető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek felső részeinek sérülése, amelyek helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

Adatlap letöltése

Magassági védőkorlát hang- és fényjelzéssel

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépköcsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek vagy felső részeinek sérülése, helyreállítása nagyon költséges. A Warning Bar/Light & Sound kettős akusztikus (102db) és világító riasztórendszerrel van felszerelve, amely akkor aktiválódik, amikor a vezető megüti azt. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek vagy felső részeinek sérülése, helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

Adatlap letöltése

Magassági védőkorlát figyelmeztető táblával

A mennyezetre szerelt védőkorlát, amely figyelmezteti a targonca és gépkocsivezetőket alacsony mennyezet vagy akadály esetén. A figyelmeztető sáv használata esetén elkerülhető az ajtók, rakodóterek, járdák, szerkezetek vagy felső részeinek sérülése, helyreállítása nagyon költséges. Különböző hosszúságban kapható.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.