Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Szolgáltatások

Helyszíni felméréstől, kulcsrakész átadásig

A profin kivitelezett raktártechnikai megoldás nagyban megkönnyíti a termelést és az értékesítést. Az ELD Raktártechnika Kft. ebben nyújt profi segítséget alapítója több mint 20 éves szakmai múltjának és Mecalux partnerségének köszönhetően.

Helyszíni felmérés, szaktanácsadás

Tapasztalatunk, hogy a legjobb megoldás egy személyes szakmai felméréssel kezdődik, ebben a szakaszban még formálódnak az igények. Segítünk pontosan megfogalmazni a célt, ami legjobban megfelel üzleti elképzeléseknek.

Tervezés, árajánlat

Tervrajzot és ajánlatot készítünk, melyhez a Mecalux által biztosított tervező szoftvert használjuk. 

Kivitelezés és átadás

A piaci átlaghoz képest 20-30%-al rövidebb szállítási határidőt tudunk vállalni jó partneri kapcsolatainak és saját profi összeszerelő csapatunknak köszönhetően.

Garancia, karbantartás

Az átadott raktártechnikai és üzemi berendezésekre 2-5 év garanciát vállalunk. Az átadást követően a berendezésék biztonságos működtetéséhez szükséges karbantartást tudjuk biztosítani.

Felülvizsgálat és Minősítés

A raktárrendszereket a raktárban dolgozók biztonsága érdekében éves szinten felülvizsgálni és minősíteni kell a vonatkozó szabványok szerint, hogy továbbra is megfeleljenek a biztonságtechnikai előírásoknak és a szakmai kritériumoknak.

Emelőgép és veszélyes gép felülvizsgálat

Tudjuk vállalni emelőgépek és szerkezetek, teherfelvevők és függesztékek, veszélyes gépek, raktári tároló rendszerek és bármilyen munkaeszköz felülvizsgálatait.

ELD Szolgáltatások - Tapasztalatunk, hogy a legjobb megoldás egy személyes szakmai felméréssel kezdődik

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Gyakran már az igények egyeztetése során félrecsúszhat a projekt a helyszíni adottságok felmérésének hiányában. Érdemes a projektet már a kezdetektől fogva profik kezébe adni.

 • Az első pillanatban hozzáértő szakemberrel tarthatja a kapcsolatot.
 • Az alapvető igények egyeztetését követően helyszíni felmérést végzünk.
 • A felmérés és szaktanácsadás részeként ingyenes árajánlatot készítünk, ami tartalmazza a tervrajzokat is.

Célunk, hogy az Ön személyes igényeire szabott költséghatékony és optimális megoldást találjunk. Szakképzett mérnök csapatunk a helyszíni igények alapján készíti el a terveket.

Ingyenes felmérésünk és szaktanácsadásunk igénybevételéhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

ELD Szolgáltatások - Tervrajzot és ajánlatot készítünk, melyhez a Mecalux által biztosított tervező szoftvert használjuk.

Tervezés és ingyenes árajánlat

A szaktanácsadáson közösen kialakított elképzelés alapján tervrajzot és ajánlatot készítünk, melyhez a Mecalux által biztosított tervező szoftvert használjuk. Ez a szoftver a jelenleg elérhető egyik legjobb eszköz, amely

 • a tervet az érvényes strandardokhoz igazítja, hogy minden előírásnak megfeleljen a raktár;
 • optimalizálja az árakat, a költségeket, és a lehető legjobb helykihasználálást biztosítja.

Versenytársaink közül a legtöbben nem rendelkeznek hasonló tervező a szoftverrel.

Garancia és karbantartás

A raktár- és állványrendszerek használatának természetes velejárója az amortizáció, ami számos veszélyforrást hordoz magában.

Egy sérült tartóelem akár a terhelt állványrendszer összeomlását is eredményezheti, veszélyeztetheti a dolgozók testi épségét.

A sérülésekből fakadó hibák megelőzése és a rendszeres karbantartás nem csak munkavédelmi szempontból elengedhetetlen, hanem a stabil és kiegyensúlyozott működés alapfeltétele.

Karbantartási folyamat megrendelése és időtartama

Karbantartási ajánlatunk elfogadását követően (akár 24 órán belül) saját szerelőcsapatunk az előre egyeztetett időpontban elvégzi a munkálatokat. 

A javítani kívánt egységek tehermentesítése szükséges.

ELD Szolgáltatások - A piaci átlaghoz képest 20-30%-al rövidebb szállítási határidőt tudunk vállalni.

Kivitelezés és átadás

A piaci átlaghoz képest 20-30%-al rövidebb szállítási és szerelési időt tudunk vállalni.

 • Partneri kapcsolataink révén rövidebb szállítási határidővel tudjuk beszerezni az alapanyagokat. Így a kivitelezés gyorsabban megkezdődhet.
 • A kivitelezést saját tapasztalat összeszerelő csapatunkkal végezzük, hogy minden gyorsan és gördülékenyen haladjon.

Egy profi szakács titka nem csak a szakmai tudásában és a profi eszközeiben rejlik, hanem a kiváló alapanyagokban is. A raktártechnikában is így van ez. Biztosítani tudunk minden szükséges terméket, ami egy üres raktárépületet egy funkcionáló logisztikai egységgé tesz.

Felülvizsgálat és minősítés

Az állványok és polcrendszerek felülvizsgálatának, ellenőrzésének folyamatát az MSZ EN 15635 számú szabvány rögzíti. Évente szükséges az állvány- és polcrendszer megfelelőségi nyilatkozatának megújítása. Tanúsítani kell, hogy a rendszer továbbra is megfelel a szabványban rögzítetteknek.

A felülvizsgálat a raktár alapterületétől és magasságától függően pár órás illetve egy napos időigényű folyamat is lehet.

Az állványvizsgálat során az alábbi tevékenységek kerülnek elvégzésre:

 • az állványrendszer látható deformációinak, sérüléseinek és hiányzó elemeinek megállapítása szemrevételezéssel,
 • EPH meglétének ellenőrzése,
 • terhelési táblák adatainak összevetése az állványrendszer elemeinek adataival, illetve a tényleges terheléssel,
 • sérülésekről digitális fénykép készítése.

A felmérésről jegyzőkönyv készül. A sérüléseket ennek alapján kell javítani.

Emelőgép és veszélyes gép felülvizsgálat

Tudjuk vállalni

 • emelőgépek és szerkezetek, teherfelvevők és függesztékek időszakos felülvizsgálatait (szerkezeti vizsgálatok, fővizsgálatok), időszakos biztonsági felülvizsgálatait valamint az üzembe helyezést megelőző munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatait,
 • veszélyes gépek időszakos biztonsági felülvizsgálatait és üzembe helyezést megelőző munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatait,
 • raktári tároló rendszerek és bármilyen munkaeszköz időszakos ellenőrző felülvizsgálatait.

A Munkavédelmi törvény (1933. évi XCIII törvény) és annak rendelete (5/1993. (XII. 26.) MüM rendelet) szerint a veszélyes gépek és azon belül az emelőgépek is (EBSZ: 47/1999.(VIII.4.) GM rendelet) munkavédelmi üzembe helyezés ( jegyzőkönyvvel dokumentált vizsgálat + üzemeltetői írásos elrendelés) után időszakos ellenőrző felülvizsgálatok (jegyzőkönyvvel dokumentált felülvizsgálat) mellett üzemeltethetőek. Ennek elmulasztása esetén az üzemeltető kimeríti a súlyos veszélyeztetés fogalmát.

Felülvizsgálathoz szükséges minősítéseink:

 • Közúti járműtervezés műszaki szakértő: D-4 /11-0023
 • Emelőgépek szakértő és tervező(a): G-D-36-a..g/11-0023
 • Földmunkagépek szakértő: G-D-39(SZ) /11-0023
 • Munkavédelmi szakmérnök BME: 50/2016.M

Amiért érdemes minket választani 

+

Teljeskörű

Az ELD Raktártechnika egy kézből biztosít minden tárolástechnikát és üzemberendezést, ami ügyfeleiknek a logisztikai működéshez szükséges.

Szakmai tapasztalat

A több mint 20 év szakmai tapasztalat mellett csapatunk minden tagja rendszeres továbbképzésre jár, hogy mindig naprakész szolgáltatást kínálhassunk.

h

Tanúsítvány

Az átadást követően az MSZ EN 15635 számú szabvány szerinti rendszeres éves felülvizsgálatot, ellenőrzést és karbantartást tudunk biztosítani.

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.