Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Raktári állvány- és polcrendszer karbantartása

A raktári rendszerek használatából fakadó sérülések miatt folyamatos karbantartást igényelnek.

Raktári állvány- és polcrendszer karbantartása

A raktári rendszerek használatából fakadó sérülések miatt folyamatos karbantartást igényelnek.

A raktárkarbantartás a raktártechnikai kivitelezési munkálatok organikus folytatása. A raktárak használatának természetes velejárója az amortizáció. A raktár- és állványrendszerek amortizációja számos veszélyforrást hordoz magában. Egy sérült tartóelem akár a terhelt állványrendszer összeomlását is eredményezheti, és veszélyezteti a dolgozók testi épségét is, melyért az üzemeltetőt terheli a felelősség.

Az állványok és polcrendszerek felülvizsgálatát és karbantartását az MSZ EN 15635 számú szabvány rögzíti, mely szerint éves szinten szükséges az állvány- és polcrendszer megfelelőségi nyilatkozatának megújítása.

A sérülésekből fakadó hibák megelőzése és a rendszeres karbantartás nem csak munkavédelmi szempontból elengedhetetlen, hanem a stabil és kiegyensúlyozott működés alapfeltétele.

Karbantartási folyamat megrendelése és időtartama

Karbantartási ajánlatunk elfogadását követően (akár 24 órán belül) saját szerelőcsapatunk az előre egyeztetett időpontban elvégzi a munkálatokat.

A javítani kívánt egységek tehermentesítése szükséges.

Igényeljen raktárkarbantartást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy raktári rendszerei megfelelő állapotát hosszútávon biztosítsa.

Amiért érdemes minket választani

A profin kivitelezett raktártechnikai megoldás nagyban megkönnyíti a termelést és az értékesítést. Az ELD Raktártechnika Kft. ebben nyújt profi segítséget alapítója több mint 20 éves szakmai múltjának és Mecalux partnerségének köszönhetően.

Ingyenes szaktanácsadás

Meglátogatjuk ügyfeleinket és szaktanácsadással egybekötött helyszíni felmérést végzünk.

}

Gyors rendelkezésre állás

Számunkra minden ügyfél egyformán fontos. Törekszünk rá, hogy minden emailes és telefonos megkeresésre egy munkanapon belül reagájunk.

Mecalux márkaképviselet

Az ELD Raktártechnika Kft. a világ egyik legnagyobb raktártechnikai berendezéseket gyártó vállalatának a spanyol MECALUX S.A. magyarországi hivatalos márka képviselete.

Arc a brand mögött

Célunk, hogy magas szintű vásárlói élményt biztosítsunk megrendelőink számára szakmai felkészültségünknek és teljesörű szolgáltatásainknak köszönhetően. Így ügyfeleinknek a raktártechnika biztosítása többé nem egy szerteágazó felelősségi kör, hanem egy jól szervezett tevékenység.

Bánkuti János, ügyvezető-tulajdonos

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.