Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Gyalogos biztonsági korlát

A gyalogos biztonsági korlátok minden olyan gyalogos biztonsága érdekében lettek kialakítva, akik a mozgó teherautókkal és járművekkel ütközés veszélyének kitett területeken tartózkodnak. Az akadály magassága ideális a gyalogosok teljes védelmének biztosításához az esetleges ütközésekkel szemben. A jól látható szín lehetővé teszi a gyalogos területek könnyű azonosítását.

Gyalogos biztonsági korlát

A gyalogos biztonsági korlátok minden olyan gyalogos biztonsága érdekében lettek kialakítva, akik a mozgó teherautókkal és járművekkel ütközés veszélyének kitett területeken tartózkodnak. Az akadály magassága ideális a gyalogosok teljes védelmének biztosításához az esetleges ütközésekkel szemben. A jól látható szín lehetővé teszi a gyalogos területek könnyű azonosítását.

A gyalogosbiztonsági korlátok REFLEX védelmi rendszerek a kezelők és minden gyalogos biztonságára, akik mozgó teherautók és járművek közelében mozognak.

A korlát magassága ideális ahhoz, hogy biztosítsa a gyalogosok teljes védelmét az esetleges ütközések ellen. Moduláris és sokoldalú, a korlát meghosszabbítása vagy lerövidítése a telepítés után is lehetséges. Ezenkívül az új GENIUS eszköz lehetővé teszi a telepítő számára, hogy közvetlenül a helyszínen módosítsa a korlát hosszát.

A rendkívül tartós és karcálló felületű gyalogos védőkorlátok áthelyezhetők, újrafelhasználhatók vagy új igényekhez igazíthatók a telepítés után.

A jól látható szín lehetővé teszi a kezelők számára, hogy azonnal azonosítsák a gyalogos területeket, csökkentve az ütközés kockázatát.

Tervezőink olyan anyagból fejlesztették ki a szerkezetet, amely tökéletesen sima felületű és könnyen tisztítható.

Tartozékokkal együtt kaphatóak, különböző kiszerelésben és hosszúságban elérhető. Csapatunk segítséget nyújt Önnek a tervezés különböző szakaszaiban és az Ön igényeinek leginkább megfelelő védelmi megoldás kiválasztásában.

Gyalogos biztonsági korlát típusai

LINK 150/3

Innovatív védőkorlát olyan területeken, ahol nehéz terheket kezelnek. Az első három összekötőrudas korlát a világon, amelyek magassága a helyszínen állítható. A robusztus külső csatlakozási rendszereknek köszönhetően a korlát könnyen összeszerelhető, és az oszlop jobban megtámasztja a teljes szerkezetet.

Adatlap letöltése

LINK 150/2

Innovatív védőkorlát olyan területekre, ahol nehéz terheket kezelnek. Az első korlát a világon, amelyek két összekötőrudjának magassága a helyszínen állítható. A robusztus külső csatlakozási rendszereknek köszönhetően a korlát könnyen összeszerelhető, és az oszlop jobban megtámasztja a teljes szerkezetet.

Adatlap letöltése

LINK 150/1

Innovatív védőkorlát olyan területekre, ahol nehéz terheket kezelnek. Az első korlát a világon, amelynek állítható az összekötőrűd magassága. A robusztus külső csatlakozási rendszereknek köszönhetően a korlát könnyen összeszerelhető, és az oszlop jobban megtámasztja a teljes szerkezetet. Alacsony magasságban történő erős ütközésekre alkalmas megoldás.

Adatlap letöltése

HR 90

Jól látható védőkorlát a gyalogos útvonalak elkülönítésére és védelmére.

Adatlap letöltése

PED 90

Védőkorlát a gyalogos útvonalak elkülönítésére és védelmére olyan területeken, ahol könnyű terheket szállítanak. Rugalmas védőkorlát sarokmegoldásokkal kiegészítve, amely kombinálható gyalogos és kamionos kapukkal is. A vízszintes korlátok hosszát a felhasználó a helyszínen állíthatja be a GENIUS rendszernek köszönhetően. A korlátok áthelyezhetők, újrafelhasználhatók és más, védelemre szoruló területekre vagy a telepítés után új igényekre adaptálhatók.

Adatlap letöltése

PED 90 REINFORCED

Gyalogos biztonsági korlát további talajszintű folytonos összekötő elemmel. kis magasságú ütközésekhez. A gyalogosok optimális védelmére tervezett magasság. A jól látható, karcálló szín megkönnyíti a gyalogos területek azonosítását, csökkentve az ütközés kockázatát.

Adatlap letöltése

PED 150

Védőkorlát a gyalogos útvonalak és védelmére olyan területeken, ahol nehéz terheket szállítanak. A gyalogosok optimális védelmére tervezett magasság. A vízszintes korlátok hosszát a felhasználó a helyszínen állíthatja be a GENIUS rendszernek köszönhetően. A korlátok áthelyezhetők, újrafelhasználhatók és más, védelemre szoruló területekre vagy a telepítés után új igényekre adaptálhatók. A jól látható, karcálló szín megkönnyíti a gyalogos területek azonosítását, csökkentve az ütközés kockázatát.

Adatlap letöltése

PED 150 ORANGE LINE

Véédőkorlát dupla és kétszínű vízszintes összekötőrúddal a láthatóság növelésére. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére. A magasságát a gyalogosok biztonságának optimalizálása érdekében határozták meg. A vízszintes korlátok hosszát a felhasználó a helyszínen állíthatja be a GENIUS rendszernek köszönhetően. A sorompó moduláris és sokoldalú, mozgatható, újrafelhasználható és beépítés után más, védelmet igénylő vagy új igényekhez igazítható. A jól látható, karcálló szín megkönnyíti a gyalogos területek azonosítását, csökkentve az ütközés kockázatát.

Adatlap letöltése

PED 150 LINK

PEDESTRIAN 150 gyalogos biztonsági korlát a talajon további megerősítéssel a villák és raklapok behatolásának megakadályozására. Az innovatív LINK csatlakozásnak köszönhetően a talajerősítés magassága a helyszínen állítható a végfelhasználó igényei szerint. Alkalmas olyan területekre, ahol nehéz terheket szállítanak.

Adatlap letöltése

BFLEX.FRONT/2 MODULAR

Új gyalogos biztonsági korlát, amely olyan területekre alkalmas, ahol nehéz terheket mozgatnak. A korlát kettős profillal rendelkezik, amely rendkívül rugalmas és jobban ellenáll az ütéseknek. A Bflex profil elülső rögzítése a függőleges oszlopon maximális védelmet biztosít mind a korlát teljes hosszában, mind a külső sarkain.

Adatlap letöltése

BFLEX.COM/2 MODULAR

Új gyalogos biztonsági korlát, amely olyan területekre alkalmas, ahol nehéz terheket kezelnek. A sorompó kettős profillal rendelkezik, amely rendkívül rugalmas és jobban ellenáll az ütéseknek. A Bflex profil és a függőleges oszlop közötti belső csatlakozás helytakarékos megoldást biztosít.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.