Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Kerékütköző

A kerékütközők raktárak és parkolók be- és kirakodási zónáinak biztonságára tervezett megoldások.

Kerékütköző

A kerékütközők raktárak és parkolók be- és kirakodási zónáinak biztonságára tervezett megoldások.

Növeli a ratkárépületek és parkolóterületek biztonságát, azáltal hogy segít a szállító vagy parkoló autók pozicionálásában a logisztikai központok és raktárak rakodási, manőverezési és parkolási területén.

A kerékütköző időjárásálló újrahasznosított gumiból készült. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően jól látható a vezetők és a gyalogosok számára. Rögzítéshez szükséges tartozékok kérésre a padozat típusától függően rendelkezésre állnak.

Kerékütköző típusai

Auto kerékütköző

A kerékütköző célja a járművek kerekeinek megállítása, pozicionálása elkerülve a véletlen ütközéseket. Lehetővé teszi a parkolóhelyek, a járműforgalom és a gyalogátkelőhelyek korlátozását. A kerékütköző időjárásálló újrahasznosított gumiból készült, és a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően jól látható a vezetők és a gyalogosok számára. Rögzítéshez szükséges tartozékok kérésre a padozat típusától függően rendelkezésre állnak.

Adatlap letöltése

Kamion kerékütköző

A kerék ütköző célja a teherautók és nehézgépjárművek megállítása vagy pozicionálása a logisztikai központok és raktárak rakodási, manőverezési és parkolási területén. A kerékütköző időjárásálló újrahasznosított gumiból készült. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően jól látható a vezetők és a gyalogosok számára. Rögzítéshez szükséges tartozékok kérésre a padozat típusától függően rendelkezésre állnak.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.