Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Védősín

Falak védelmére tervezett védősín a könnyű és nehéz mozgó járművek és targoncák ellen. Nagy és lapos ütközési felület.

Védősín

Falak védelmére tervezett védősín a könnyű és nehéz mozgó járművek és targoncák ellen. Nagy és lapos ütközési felület.

Az ipari védősínek REFLEX ütésálló kialakításuknak és nagy ütközési felületüknek köszönhetően kitünően védik a falakat a járművektől és targoncáktól.

A termékek színe elősegíti a könnyű láthatóságot a munkakörnyezetben, így segít elkerülni az ütközéseket. Anyaguk ellenáll a külső behatásknak és könnyen tisztítható.

Védősín típusai

GR 90

Egysoros védősín. Különböző szabványos hosszúságban kapható, ideális könnyű közlekedéshez.

Adatlap letöltése

Egysínes Link

Egysoros védősín nagy forgalmú területekhez. Az innovatív Link külső csatlakozásoknak és lyukak nélküli kialakításnak köszönhetően a függőleges oszlop még ellenállóbb. A vízszintes sín igény szerint állítható magasságúak.

Adatlap letöltése

GR 150

Egysoros védősín. Robusztus és széles, lapos ütközési felülettel, tökéletes a mozgó terhek blokkolására. Különböző szabványos hosszúságban kapható. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére.

Adatlap letöltése

GRIN 90

Egysoros védősín moduláris és folyamatos telepítésekhez. A modulok közötti csatlakozások robusztusak, kompaktak és könnyen telepíthetők, így a sín hossza az egyedi igényeihez igazítható. Ideális könnyű közlekedéshez.

Adatlap letöltése

GRIN 150

Egysoros védősín moduláris és folyamatos telepítésekhez. Rugalmas, strapabíró és széles, lapos ütközési felülettel, tökéletes a mozgó terhek blokkolására. A profilok és a modulok közötti csatlakozások robusztusak, kompaktak és könnyen felszerelhetők, így a sín hossza az egyedi igényeihez igazítható. Ideális nagy forgalomhoz.

Adatlap letöltése

BFLEX.FRONT/1 Moduláris

Védősín rugalmas ütésálló profillal. Kettős ívű kialakítása széles ütközési felületet garantál járművek és nehéz rakományok számára. A Bflex profil elülső rögzítése a függőleges oszlopon maximális védelmet biztosít a sín teljes hosszában. Rendkívül ellenálló, és tökéletes a gépek, szállítószalagok és fém biztonsági hálók védelmére.

Adatlap letöltése

BFLEX.COM/1 Moduláris

Védősín rendkívül rugalmas ütésálló profillal. Kettős ívű kialakítása széles ütközési felületet garantál járművek és nehéz rakományok számára. A Bflex profil és a függőleges oszlop közötti belső csatlakozás helytakarékos megoldást biztosít. A Bflex rendkívül ellenálló, és tökéletes a gépek, szállítószalagok és fém biztonsági hálók védelmére.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.