Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Dokkolókapu védősorompó

Segít elekerülni a mozgó járművek esetleges megcsúszását, leesését és megfordítását a nyitott és automata rakodóhelyek közelében.

Dokkolókapu védősorompó

Segít elekerülni a mozgó járművek esetleges megcsúszását, leesését és megfordítását a nyitott és automata rakodóhelyek közelében.

A védőelemek REFLEX anyagból készülnek. Biztonságos rakodótereket tartanak fenn azáltal, hogy elkerülik a mozgó járművek esetleges megcsúszását, leesését és felborulását nyitott és automata rakodóhelyek közelében.

Ezek a megoldások az ajtókat és a redőnyöket is védik. Csúcstechnológiás ipari műanyagból készülnek, amely rugalmas, rendkívül ellenálló és karcálló. Az MPM kutatói tervezték és tanulmányozták, hogy garantálják a legjobb láthatóságot a munkaterületeken, a nagyobb rugalmasságot és az UV-védelmet.

Ezen túlmenően ez az innovatív kialakítás szilárd és nem helyigényes megoldást és egyszerű terméket kínál, amely az emelési segédrendszernek köszönhetően könnyen kinyitható.

Végül az MPM biztonsági rendszer elkerüli a leesés és a kerítés hirtelen bezáródásának kockázatát, amikor felemelik vagy kinyitják.

Dokkolókapu védősorompó típusai

DOCK GATE

A dokkolókapu védősorompók ütésálló megoldások, amelyeket a rakodóajtók közelében helyeznek el. Megakadályozzák a mozgó járművek esetleges megcsúszását, leesését és felborulását nyitott automata rakodóhelyek közelében. Ütközés esetén ez a termék erős és rugalmas. Mechanikai tulajdonságai idővel megmaradnak. 2,4 és 2,5 méteres rakodó dokkokhoz alkalmas.

Adatlap letöltése

DOCK BUMPER

Dokkoló kapu védelmi rendszer a kamion dokkoló területekre telepítve. Megakadályozza a be- és kirakodás során a nehéz gépjárművek dokkolásánál az ütközés által okozott károkat. Ez a védelem idő és kopásálló.

Adatlap letöltése

HUG GATE

Dokkoló és rakodó kapu védősorompó Ütésálló védelmi rendszer a dokkoló és rakodó kapuk közelében. Megakadályozza a személyzet leesését a nyitott és felügyelet nélküli rakodóhelyek esetén. Ez a védelem könnyű tömegű, könnyen felemelhető, és csuklórendszerrel van felszerelve, amely garantálja a sorompó biztonságos nyitását. Helytakarékos és minden rakodóterületre állítható 3m-ig. Rögzítő tartozékok mellékelve.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.