Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Közlekedési útvonal menti védőkorlát

A forgalmi védőkorlát az infrastruktúra és drága gépek védelmére és a mozgó járművek lehatárolására készült megoldás. A korlát ütésálló, és vizuális útmutatóként is ideális a járművek és targoncák vezetői számára.

Közlekedési útvonal menti védőkorlát

A forgalmi védőkorlát az infrastruktúra és drága gépek védelmére és a mozgó járművek lehatárolására készült megoldás. A korlát ütésálló, és vizuális útmutatóként is ideális a járművek és targoncák vezetői számára.

A közlekedési útvonal menti védőkorlát az infrastruktúra és drága gépek védelmére és a mozgó járművek korlátozására készült megoldás.

A korlát ütésálló és jól látható. Ideális a gépek és targoncák vezetői számára.

A REFLEX anyagok gondosan lettek összeállítva, ennek köszönhetően jó láthatóságot biztosítanak, maximálisan ellenállnak a különféle ütéseknek, kis helyigényűek, tartósak és könnyen tisztíthatóak. Ezek a tulajdonságok megkülönböztetik a többi műanyagtól.

Ezenkívül az MPM gyártása olyan innovatív műszaki tervezésen alapul, amely ötvözi a gyorsaságot és az egyszerűséget a telepítési szakaszban. A védőkorlátok különböző kiszerelésben és hosszúságban elérhetőek.

Közlekedési útvonal menti védőkorlát típusai

SM Moduláris

Két összekötőrúddal rendelkező védőkorlát kézikocsik által használt közlekedési területekhez. 1500 mm-es modulokkal sorolható. A modulok mérete igény szerint változtatható. Az új GENIUS rendszernek köszönhetően, a védőkorlát a helyszínen méretre szabható.

Adatlap letöltése

LM Moduláris

Két összekötőrúddal rendelkező védőkorlát targoncák által használt közlekedési területekhez. 2000 mm-es modulokkal sorolható. A modulok mérete igény szerint változtatható. Az új GENIUS rendszernek köszönhetően, a védőkorlát a helyszínen méretre szabható.

Adatlap letöltése

LINK LM

Két összekötőrúddal rendelkező védőkorlát nagy forgalmú területekhez. Az innovatív LINK külső csatlakozásoknak köszönhetően a függőleges oszlop még ellenállóbb, mert lyukak nélküli, a vízszintes sínek magasságát pedig közvetlenül a felhasználó igény szerint állíthatja. 2000 mm-es modulokkal sorolható.

Adatlap letöltése

LINK SINGLE

Egy összekötőrúddal rendelkező nagy forgalmú területekhez. Az innovatív LINK külső csatlakozásoknak köszönhetően a függőleges oszlop még ellenállóbb, mert lyukak nélküli, a vízszintes sínek magasságát pedig közvetlenül a felhasználó igény szerint állíthatja. 2000 mm-es modulokkal sorolható.

Adatlap letöltése

BFLEX.FRONT/1 Moduláris

Védőkorlát rendkívül rugalmas és lengéscsillapító profillal. Duplaíves kialakítása nagy ütközési felületet biztosít a gépek és járművek számára. A Bflex profil elülső rögzítése a függőleges oszlopon maximális védelmet biztosít a korlát teljes hosszában. A Bflex rendkívül ellenálló, és tökéletes a gépek, szállítópályák és fém kerítések védelmére. 2000 mm-es modulokkal sorolható. Kérésre minden modulhoz más hosszúságok is elérhetők.

Adatlap letöltése

BFLEX.COM/1 Moduláris

Védőkorlát rendkívül rugalmas és lengéscsillapító profillal. Kettős ívű kialakítása széles ütközési felületet garantál járművek és nehéz rakományok számára. A Bflex profil és a függőleges oszlop közötti belső csatlakozás helytakarékos megoldást biztosít. A Bflex rendkívül ellenálló, és tökéletes a gépek, szállítópályák és fém kerítések védelmére. 2000 mm-es modulokkal sorolható. Kérésre minden modulhoz más hosszúságok is elérhetők.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.