Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Épület oszlop védelem

Az épület-oszlop védelem megvédi az oszlopokat a mozgó járművekkel, például raklapos targoncákkal való ütközésétől.

Épület oszlop védelem

Az épület-oszlop védelem megvédi az oszlopokat a mozgó járművekkel, például raklapos targoncákkal való ütközésétől.

Az oszlopvédők ütésálló REFLEX rendszerek, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy megvédjék az oszlopokat a különböző teherbírású mozgó járművek, például raklapemelők és targoncák ütközése ellen.

Ezek a megoldások könnyen telepíthetők és eltávolíthatók az MPM kialakításának köszönhetően, amely garantálja a modularitást és a gyors csatlakozásokat. Az oszlopvédőket tartozékokkal együtt szállítjuk.

Extra ellenálló REFLEX anyagból készülnek, amely karcálló és tökéletesen sima felületű, az oszlopvédők különböző típusú behatások ellen védenek és könnyen tisztíthatók.

Az MPM védőtermékek különböző magasságban és rögzítési megoldásokkal állnak rendelkezésre. Csapatunk segít kiválasztani a megfelelő megoldást az Ön igényeinek megfelelően, és kialakítani a munkakörnyezetének megfelelő rendszereket.

Épület oszlop védelem típusai

MINI HUG TOWER

Önnálló, egyedi oszlopvédelem. Nem szükséges sem a padozathoz, sem az oszlophoz rögzíteni. Kompakt és rugalmas, alkalmas beton vagy acél oszlopok és Ipe gerendák védelmére a mozgó teherautók és targoncák által okozott ütésektől. Az oszlophoz van szorítva, és nem csökkenti a járműfolyosókat vagy a munkaterületeket. Minimális méret 100 x 100 mm.

Adatlap letöltése

HUG TOWER 3 SIDES

Háromoldalú egyedi oszlopvédelem. Kompakt és rugalmas, az oszlophoz van szorítva, és nem csökkenti a járműfolyosókat és a munkaterületeket. Egy segédlemezen keresztül rögzíthető a falhoz. A padozathoz való rögzítés nem szükséges. Alkalmas olyan területekre, ahol különböző rakományú gépek és targoncák közlekednek. Különböző magasságokban elérhető. A védelem a helyszínen pontos méretre állítható.

Adatlap letöltése

HUG TOWER

Önnálló, egyedi oszlopvédelem. Nem szükséges sem a padozathoz, sem az oszlophoz rögzíteni. Kompakt és rugalmas, az oszlophoz van szorítva, és nem csökkenti a járműfolyosókat vagy a munkaterületeket. Alkalmas olyan területekre, ahol különböző teherbírású gépek és targoncák közlekednek. Különböző magasságokban elérhető. A védelem a helyszínen pontos méretre állítható.

Adatlap letöltése

TOWER PROTECTION

Háromszintű összekötőruddal ellátott oszlopvédelem. Különböző szélességben és egyedi méretben elérhető. Ideális nagy forgalmú területek védelmére.

Adatlap letöltése

TOWER ORANGE LINE

Háromszintű összekötőruddal ellátott oszlopvédelem két színben, a láthatóság növelése érdekében. Magasság: 1100 mm. Különböző szélességben és egyedi méretben elérhető. Ideális nagy forgalmú területek védelmére.

Adatlap letöltése

TOWER LINK / 1

Háromszintű összekötőruddal ellátott oszlopvédelem. Az erős Corner Link csatlakozórendszereknek köszönhetően a Tower Link az első oszlopvédelem a világon, amelynek az alsó szintje a helyszínen igényelt magasságra állítható. Alkalmas olyan területekre, ahol nagy a targoncaforgalom.

Adatlap letöltése

TOWER LINK / 2

Háromszintű összekötőruddal ellátott oszlopvédelem. Az erős Corner Link csatlakozórendszereknek köszönhetően a Tower Link az első oszlopvédelem a világon, amelynek az alsó két szintje a helyszínen igényelt magasságra állítható. Alkalmas olyan területekre, ahol nagy a targoncaforgalom.

Adatlap letöltése

TOWER LINK / 3

Háromszintű összekötőruddal ellátott oszlopvédelem. Az erős Corner Link csatlakozórendszereknek köszönhetően a Tower Link az első oszlopvédelem a világon, amelynek mindhárom szintje a helyszínen igényelt magasságra állítható. Alkalmas olyan területekre, ahol nagy a targoncaforgalom.

Adatlap letöltése

COPRO 90

Védelem az oszlopok aljára. Ideális kis forgalmú területek kezelésére. Lekerekített kialakítás kiálló vagy veszélyes sarkok nélkül. Kompakt, robusztus szerkezet a zárt formának köszönhetően.

Adatlap letöltése

COPRO 150

Védelem az oszlopok aljára. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére. Lekerekített kialakítás kiálló vagy veszélyes sarkok nélkül. Kompakt, robusztus szerkezet a zárt formának köszönhetően.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.