Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Raklapos állvány oszlopvédő

A raklapos állványvédelem az állvány függőleges védelmét biztosítja. Belső felépítése hatékonyan elnyeli az elülső és az oldalirányú ütéseket egyaránt. Az EN 15512 szabványnak megfelelően maximális ütésállóságot, könnyű telepítést és könnyű tisztítást biztosít.

Raklapos állvány oszlopvédő

A raklapos állványvédelem az állvány függőleges védelmét biztosítja. Belső felépítése hatékonyan elnyeli az elülső és az oldalirányú ütéseket egyaránt. Az EN 15512 szabványnak megfelelően maximális ütésállóságot, könnyű telepítést és könnyű tisztítást biztosít.

A REFLEX állványvédők az ütésálló megoldások teljes skáláját kínálják az ipari állványok védelmére. Biztonsági rendszereinket Olaszországban tervezték és gyártják exkluzív MPM szabadalmak alapján, és a TÜV SÜD tanúsítja, az EN 15512 szabványnak megfelelően.

Maximális ütésállóságot, könnyű telepítést és könnyű tisztítást biztosítanak. Az állvány függőleges védelmei innovatív belső szerkezettel rendelkeznek, három ütésálló anyagból, amely hatékonyan nyeli el a mozgó járművek frontális és oldalsó ütközésekor keletkező energiát.

Az MPM által kifejlesztett REFLEX anyagot kifejezetten arra tervezték, hogy biztosítsa a jó láthatóságot a munkakörnyezetben és a különböző típusú behatásokkal szembeni magas ellenállást. Az állványvédelmek könnyen telepíthetők és összetett védelmi rendszerekbe integrálhatók.

Raklapos állvány oszlopvédő típusai

RPS

Kis terhelhetőségű oszlopokra tervezett védelem. A kialakítás kompakt, sarkok és kiemelkedések nélkül garantálja a védelem tökéletes illeszkedését a függőlegeshez még ütközés után is. Nincs padlórögzítés: nem foglal el értékes alapterületet és nem akadályozza a raklapok kezelését. Gyors és intuitív telepítés közvetlenül az állványra.

Adatlap letöltése

RPM

Közepes terhelhetőségű oszlopokra tervezett védelem. Egyedülálló állványvédelem: a profil három belső ütközés csillapítóval rendelkezik, amelyek puha ütésálló anyagból készültek, amelyek lehetővé teszik a mozgó járművek ütéseinek elnyelését. A kialakítás kompakt, sarkok és kiemelkedések nélkül garantálja a védelem tökéletes illeszkedését a függőlegeshez még ütközés után is. Nincs padlórögzítés: nem foglal el értékes alapterületet és nem akadályozza a raklapok kezelését.

Adatlap letöltése

RPL

Nagy terhelhetőségű oszlopokra tervezett védelem. Egyedülálló állványvédelem: a profil három belső ütközés csillapítóval rendelkezik, amelyek puha ütésálló anyagból készültek, amelyek lehetővé teszik a mozgó járművek ütéseinek elnyelését. A kialakítás kompakt, sarkok és kiemelkedések nélkül garantálja a védelem tökéletes illeszkedését a függőlegeshez még ütközés után is. Nincs padlórögzítés: nem foglal el értékes alapterületet és nem akadályozza a raklapok kezelését.

Adatlap letöltése

RPL XL

Extra nagy terhelhetőségű oszlopokra tervezett védelem (megerősített központi ütközőfelülettel). A profil három belső ütközéscsillapítóval rendelkezik, amelyek puha lengéscsillapító anyagból készülnek. A kialakítás kompakt, sarkok és kiemelkedések nélkül garantálja a védelem tökéletes illeszkedését a függőlegeshez még ütközés után is. Nincs padlórögzítés: nem foglal el értékes alapterületet és nem akadályozza a raklapok kezelését. Gyors és intuitív telepítés közvetlenül az állványra.

Adatlap letöltése

RP CLICK

Az állványvédők közvetlenül az állványra történő felszereléséhez használt eszközök, melyek gyors, intuitív telepítést tesznek lehetővé két egyszerű lépésben. Jelentős megtakarítást garantálnak a telepítési idő és költség tekintetében. RPS, RPM, RPL és RPL XL termékekkel használható.

Adatlap letöltése

RACK CORNER

Független oszlopsarok védő. Megfelel az EN 15512:2009 európai szabványnak. Kompakt és lekerekített külső kialakítás, amely megkönnyíti a mozgó terhek csúszását az állványon kívülre ütközéskor. A belső tér erős elnyelő lemezzel és három ütküzőfelülettel van felszerelve a legkritikusabb ütközési pontokon.

Adatlap letöltése

LM / 1 LINK

Sorvégi állványvédelem nagy forgalmú területekhez. Ellenálló és rendkívül rugalmas, a második léc magasságának beállításával, hogy megvédje a villák ütésétől is. Moduláris megoldás elérhető.

Adatlap letöltése

FE 90

Lekerített sorvégi állványvédelem. A lekerekített, élek és kiemelkedések nélküli kialakítás elkerüli a teherautók és targoncák terheinek felborulásának kockázatát. Ideális kis forgalmú területek kezelésére.

Adatlap letöltése

BFLEX.FRONT/1

Védősín egy vagy két védőlappal, rendkívül rugalmas ütésálló profillal. Kettős ívű kialakítása széles ütési felületet garantál járművek és nehéz rakományok számára. A Bflex profil elülső rögzítése a függőleges oszlopon maximális védelmet biztosít mind a korlát teljes hosszában, mind a külső sarkain. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére.

Adatlap letöltése

SM

Kétsínes zárókorlát a kézi targoncák által használt kis forgalmú területekhez. Modulok 1100 mm-től maximum 1500 mm hosszúságig illeszthetők folyamatos egységekhez a vevői igények szerint.

Adatlap letöltése

LM

Két összekötőrúddal rendelkező védőkorlát kézikocsik által használt kis forgalmú közlekedési területekhez. 1100-1500 mm-es modulokkal sorolható. A modulok mérete igény szerint változtatható.

Adatlap letöltése

LM ORANGE LINE

Két összekötőrúddal nagy forgalmú közlekedési területekhez. A védelem jobban látható a narancssárga vonalnak köszönhetően.1100 és 2400 mm-es modulokkal sorolható. A modulok mérete igény szerint változtatható.

Adatlap letöltése

FE 150

Lekerekített sorvégi állványvédelem szimpla és dupla állványokhoz. A lekerekített, élek és kiemelkedések nélküli kialakítás megakadályozza a teherautók és targoncák rakományának felborulását. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére.

Adatlap letöltése

FE 150 REF

Lekerekített sorvégi állványvédelem további villa elleni védelemmel. Megerősített szerkezetű védelem kis magasságú ütközésekhez szimpla és dupla állványokhoz is. A lekerekített, élek és kiemelkedések nélküli kialakítás megakadályozza a teherautók és targoncák rakományának felborulását. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére.

Adatlap letöltése

FENCE LINK

A LINK egy védőkorlát egyedi megerősítéssel és magasságállítással. A legalacsonyabb erősítés magasságát a felhasználó közvetlenül beállíthatja a legkritikusabb védendő területek és az alkalmazott targonca és teherautó típusa szerint. Két változatban kapható szimpla és dupla állványokhoz. A lekerekített, élek és kiemelkedések nélküli kialakítás megakadályozza a teherautók és targoncák rakományának felborulását. Ideális nagy forgalmú területek kezelésére.

Adatlap letöltése

BFLEX.FRONT/2

Új gyalogos biztonsági korlát, amely olyan területekre alkalmas, ahol nehéz terheket mozgatnak. A korlát kettős profillal rendelkezik, amely rendkívül rugalmas és jobban ellenáll az ütéseknek. A Bflex profil elülső rögzítése a függőleges oszlopon maximális védelmet biztosít mind a korlát teljes hosszában, mind a külső sarkain.

Adatlap letöltése

BFLEX.COM/1

Gyalogos biztonsági korlát egy vagy két ütközőfelülettel. Kettős ívű kialakítása széles ütési alapot garantál járművek és nehéz rakományok számára. A Bflex profil és a függőleges oszlop közötti belső csatlakozás helytakarékos megoldást biztosít.

Adatlap letöltése

BFLEX.COM/2

Új gyalogos biztonsági korlát, amely olyan területekre alkalmas, ahol nehéz terheket kezelnek. A sorompó kettős profillal rendelkezik, amely rendkívül rugalmas és jobban ellenáll az ütéseknek. A Bflex profil és a függőleges oszlop közötti belső csatlakozás helytakarékos megoldást biztosít.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.