Mecalux termékek

További termékek

5

Raklapos állvány

5

Polcos állvány

5

Karos állvány

5

Pódium és ipari galéria

5

Kihúzható rakattartók

5

Rugalmas ütközésvédelem

5

Collision Sentry - Ütközésőr

5

Összes termék

Hűtőtéri ütközésvédő elemek

Speciális ütközésvédelmi megoldások alacsony hőmérsékletű környezethez tervezve.

Hűtőtéri ütközésvédő elemek

Speciális ütközésvédelmi megoldások alacsony hőmérsékletű környezethez tervezve.

Speciális ütközésvédelmi megoldások alacsony hőmérsékletű környezethez tervezve, például élelmiszerek tartósítására szolgáló hűtőtárolókban. Alkalmasak a sarkok, bejáratok, kapuk, panelek és hűtőkamrák falainak védelmére. A rögzítőelemek teljesen rejtettek, így a védőoszlop alkalmas a higiénikus környezeben való alkalmazásra.

Telepítéséhez ragasztott alapcsavar szükséges.

Hűtőtéri ütközésvédő elemek típusai

ROD 70

Kisebb ütközésnek ellenálló ütközésvédő oszlop. Alacsony hőmérsékleten is használható. Ideális a kézi targoncák által használt területeken. Tökéletesen lekerekített kialakítás ütésálló anyagú sapkával. A rögzítőelemek teljesen rejtettek, így a védőoszlop alkalmas a higiénikus környezeben való alkalmazásra. Telepítéséhez ragasztott alapcsavar szükséges.

Adatlap letöltése

ROD 120

Nagyobb ütközésnek ellenálló ütközésvédő oszlop. Alacsony hőmérsékleten is használható. Ideális a kézi targoncák által használt területeken. Tökéletesen lekerekített kialakítás ütésálló anyagú sapkával. A rögzítőelemek teljesen rejtettek, így a védőoszlop alkalmas a higiénikus környezeben való alkalmazásra. Telepítéséhez ragasztott alapcsavar szükséges.

Adatlap letöltése

ROD FLOOR 70

Egysínes védőkorlát, amely garantálja az ellenállást és a rugalmasságot alacsony hőmérsékletű, akár -30°-os környezetben. Ideális kis forgalmú területek védelmére. A rögzítő tartozékok teljesen rejtettek, így a védőkorlát alkalmas a higiénikus környezetben való használatra.

Adatlap letöltése

ROD FLOOR 100

Egysínes Ø100-as védőkorlát, amely garantálja az ellenállást és a rugalmasságot alacsony hőmérsékletű környezetben, akár -30°-ig. Ideális nagy forgalmú területek biztosítására. A rögzítő tartozékok teljesen rejtettek, így a védőkorlát alkalmas a higiénikus környezetben való használatra.

Adatlap letöltése

ROD FLOOR 100

Egysínes védőkorlát, amely garantálja az ellenállást és a rugalmasságot alacsony hőmérsékletű, akár -30°-os környezetben. Ideális nagy forgalmú területek esetén. A rögzítő tartozékok teljesen rejtettek, így a védőkorlát alkalmas a higiénikus környezetben való használatra.

Adatlap letöltése

ROD FLOOR 120 DOUBLE

Kétszintes védőkorlát, amely erős és rugalmas, alacsony hőmérsékletű akár minusz 30° celsius fokos környezetben is. Robusztus, alkalmas raklapos állványsor végek, falak és panelek védelmére. Növeli a kezelő biztonság érzetét, csökkenti az ütközések számát, balesetek előfordulását. Megakadályozza a fal sérülését. Profil lekerekített, végeken zárt, nincsenek éles végződések. Különböző hosszúságban kapható. A ragasztós rögzítő elemek a rendszer része azok teljesen rejtettek, így a védőkorlát alkalmas higiénikus, élelmiszeripari környezetre.

Adatlap letöltése

Kérdése maradt?

Írjon nekünk vagy tudjon meg többet cégünkről.